Press "Enter" to skip to content

Anbefalelsesværdig rådgivning omkring forælderkøb

Min mand og jeg er nu blevet så gamle, at vores ældste barn er flyttet hjemmefra for at studere i Århus. Vi har to yngre børn, som går i henholdsvis 1.g på gymnasiet og 8. klasse i folkeskolen. Vi kom derfor frem til, at vi gerne ville hjælpe vores børn ved at købe en lejlighed, som de kunne leje af os til billige penge, når de skulle studere. Vi valgte derfor at søge efter en treværelses lejlighed, så der var plads til to soveværelser og en stue. På den måde ville der kunne bo to ad gangen i lejligheden, og da vores børns studier ville overlappe hinanden, passede det perfekt med, at de i nogle år måtte dele lejligheden med hinanden. Alle vores tre børn var med på idéen, og inden af dem havde noget i mod at skulle studere i Århus. Som vores midterste barn sagde: “Det er jo Europas kulturhovedstad”. Jeg ved ikke, hvorvidt det passer eller ej, men vi var i hvert fald alle enige om, at Århus er en utrolig dejlig by at bo- og ikke mindste studere i. 

Der gik et par måneder, hvor vi kiggede efter lejlighed, men ikke kunne finde den helt rigtige. En dag dukkede der imidlertid en op, som var lige præcis det, vi ledte efter. i skyndte os at kontakte ejendomsmægleren, så vi kunne komme ud og kigge på lejligheden. Alle vores tre børn forelskede sig straks i den. Vi besluttede os derfor naturligvis for, at det var den lejlighed, vi ville købe.

Da min mand og jeg i tidernes morgen havde købt vores første lejlighed, da vi selv var under uddannelse, gik vi desværre i en fælde, som vi havde overset i købskontrakten. Vi besluttede os derfor for at finde en boligadvokat i Århus, som kunne hjælpe os sikkert gennem handlen. Vores valg faldt på Hviid Boligadvokater, som vi havde hørt megen god omtale af. Vores rådgiver var yderst venlig og professionel, og alle papirer blev gennemgået både hurtigt og grundigt. Det viste sig heldigvis, at der ingen fejl var ved lejligheden, og vi kunne derfor trygt skrive under på kontrakten. 

Vores børn er meget glade for, at vi har valgt at gøre det køb, og vores ældste barn er netop flyttet ind for et par måneder siden. Han er utrolig glad for at bo der og er faldet rigtig godt til. De to andre glæder sig, til det bliver deres tur.
Vi kan varmt anbefale rådgivning fra Hviid Boligadvokater.