Press "Enter" to skip to content

Cykelhjelme til børn – find dem online

Sommeren er lige rundt om hjørnet og med den cykelsæsonen. Og så skal du ud og finde cykelhjelme til hele familien.

Hvilken slags cykelhjelm skal jeg købe til mit barn?

Du ved sikkert godt at det nu om stunder nærmest er påkrævet med en cykelhjelm hvis barnet færdes på cykel i trafikken. Men faktisk er det mindst lige så vigtigt at mindre børn, som stadig kører med mor eller far, er beskyttet med en solid cykelhjelm.

Uanset om dit barn er passager i barnesædet på din cykel, i kassen på din ladcykel eller i din cykel anhænger skal han eller hun være iført en cykelhjelm for at være optimalt beskyttet i tilfælde af styrt eller påkørsel. Og derfor skal du ud og have fat på en sådan inden I finder cyklerne frem her til sommer.

Hvor finder jeg den bedste cykelhjelm til børn?

Hos Cykelhjem.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af cykelhjelme til børn og voksne. Du kan finde cykelhjelme og andet tilbehør til cykler og cyklister fra brands så som Abus, Bobike, Casco, Hövding, Klickfix, Lazer, Limar, Mango, Melon, Mips, Mips børn, Nutcase, rh+, Sigma og Thule Yepp samt mange andre anerkendte producenter som alle borger for de høje standarder og den solide kvalitet.

Når du køber cykelhjelm til børn hos Cykelhjem.dk er du garanteret et produkt som holder dit barns hoved sikkert og beskyttet imod selv de værste fald. Samtlige cykelhjelme i den online shop på Cykelhjem.dk er nemlig testet og godkendt efter alle gældende danske og internationale standarder og lever således op til de høje sikkerheds og kvalitetsmæssige krav inden for området.

Samtidig kan du være helt sikker på at få en cykelhjelm der passer idet Cykelhjem.dk tilbyder gratis bytte garanti på alle cykelhjelme. Du kan læse mere om Cykelhjem.dk og finde en cykelhjelm som passer til din smag, på Cykelhjem.dk