Press "Enter" to skip to content

En kingsize seng skal du da have lov til at låne!

Prøv at tænk tilbage til dengang, hvor du var lille og kunne vælge din første seng, som dine forældre ikke havde dikteret for dig:

Du havde mange vilde drømme, men enten passede dit valg af seng ikke ind i indretningen eller pladsen på dit værelse, eller også var dit sengevalg alt for dyrt, så du måtte tage til takke.

Det er alligevel trist, når man tænker på, hvor meget tid man med alderen endte med at bruge i den seng, og som tiden skred frem, kunne man bruge hele dage i sengen, specielt hvis man var syg og/eller havde ens kæreste over.

Senere i livet havde du selv dit eget sted og dine egne valg, men du var på SU eller havde et underbetalt job, så sengen blev ofte en brugt en af slagsen, eller du måtte tage din barndomsseng med.

Nu skal du have en god seng at sove

Vi siger ikke, at det ligefrem er gået hen og blevet et traume for dig, men der er bare noget ved det, når du første gang har råd til at købe din egen seng.

Du har måske fået din egen lejlighed, men om du bor sammen med en bedre halvdel eller ej, så skal du nu unde dig selv at få en king size seng.

Du er kongen nu – eller dronningen – og nu skal du virkelig, virkelig sove godt, for du har brug for at lade batterierne op med en god nats søvn, hvor der er god plads til at møfle rundt i, når du skal være klar til morgendagens udfordringer.

Senere bliver det jo nok også her, at du ender med at stifte familie, som senere ender med at kravle rundt i sengen sammen med dig og hele familien.

Men stadig kan man tage sig en hel dag i sengen, hvor man daser ud – eller er syg.