Press "Enter" to skip to content

En sportsskade kan få dig ud af mange situationer!

Nu slår vi lige fast med det samme, at hvis du kender historien om Peter og ulven, så skal man slet ikke gøre nar ad den slags sportsskader, for det kan og har faktisk ødelagt karrierer for mange mennesker gennem tiden.

Det kan ødelægge mange liv på længere sigt, når man har sat sig mål efter noget, og så kommer sådan en skade i vejen.

Andre mennesker blærer sig så lidt med de skader, fordi de kan vise, at de så rent faktisk har været ude at dyrke motion eller sport.

Så har du en sportsskade, så skal du se at få gjort noget ved den: https://www.kiropraktorvejle.dk/behandling/sportsskader.aspx 

Men når alt det så er sagt, så har en lille hvid løgn aldrig skadet, og så længe du ikke overdriver eller ligefrem gør folk tudende kede af det, så må man godt overudnytte ens sportsskade – eller insinuere en.

Kom på hjemmebane med en sportsskade

Du skal selvfølgelig ikke gå ud at gøre skade på dig selv for at få sådan en skade! Det er bare dumt.

Men det er jo kun dig selv, der kan mærke, hvordan det står til i din krop. Så hvis du lige mangler en “rask” undskyldning for at slippe for en bytur, så kan du sige, at du dyrkede sport forleden dag, og derfor ikke kan komme ud nu, da du er kommet til skade.

Det er endda nemmere, når man beskriver det over beskeder, og man ikke står ansigt til ansigt – og desuden kan en sportsskade være indvendigt og ikke ses udvendigt, hvorfor den er lettere at forfalske, end hvis man skal foregive at være forkølet, som giver mange tydelige symptomer.

Du skal dog holde styr på de skader, hvor lang tid de tager at komme over med videre, for ellers bliver du opdaget i at lyve, og det er aldrig fedt.