Press "Enter" to skip to content

Forfør din mand med sexlegetøj

Trænger forholdet til et ekstra pift på den private front, så overvej, om det kunne være en idé at forføre din partner med sexlegetøj. Hvis I ikke har eksperimenteret så meget i den boldgade, så gå langsomt frem – men hav gerne et par ekstra kort gemt i ærmet, hvis han synes godt om initiativet.

Vi har fundet et par enkelte sager frem til dig, der vil udforske blød SM, og du kan købe alle produkterne på https://www.belugi.dk/ med prisgaranti.

Frækt undertøj

Det første, der skal investeres i, er frækt undertøj. Og hvorfor ikke gå hele vejen og investere i hofteholdere, frække strømper og en fin matchende maske, der gør det klart, at nu skal der andre boller på suppen?

Håndjern og blindfold

Spænd din mand fast – eller lad ham spænde dig fast – og skærm synet med et blindfold. Oplev hvor skærpet alle sanserne bliver, når du eller din partner ikke kan se, hvad der foregår. Pir ham eller lad ham pirre dig.

En vibrator eller anal kæde

Når håndjernene er fastspændt, så kan en vibrator være et frækt legetøj at lade din mand pirre dig med. Måske skal du endda have aftenens første orgasme, mens du er fastspændt? Og hvis I er klar på lidt ekstra eksperimenteren, så kan I udvide legen til at indeholde en analkæde eller en anal plug.