Press "Enter" to skip to content

Glæd dine medarbejdere til jul

Årets firmajulegave? Hvad skal det være? Hvor skal du bestille dem? Og hvad skal de koste? Det er nogle af de spørgsmål, som de fleste direktører, ejere og HR-medarbejdere står overfor hvert eneste år. Det er altid svært at vælge noget, som alle kan lide. Ligeledes er det også svært at få en idé til noget nyt. Noget helt andet end sidste år. Derfor er der mange, som giver det samme år efter år. Og det er en smule kedeligt for mange medarbejdere.

Vil du prøve noget nyt? Så læs med her, og få inspiration til nye firmajulegaver!

3 gode idéer til firmajulegaver

1. Chokolade, vin og spiritus – det er nogle af de helt klassiske ting. Men der er faktisk også rigtig mange, som sætter pris på sådan en gave. Som kan forbruges, nydes og være en lækker selvforkælelse. Det er sjældent, at man køber dyre vine og chokolade til sig selv. Derfor er det skønt at få en gang i mellem.

2. Et flot sengesæt – det kan være svært at købe ting til hjemmet. Ikke alle elsker træfigurer og lysestager. Men alle har en seng. Derfor er et sengesæt faktisk noget, som kan komme alle til gode. 

3. Et gavekort – vil du være sikker på, at dine medarbejdere får noget, som de kommer til at elske? Så er et gavekort et oplagt valg. På den måde vælger de selv deres egen firmajulegave. 

Her finder du mange gode firmajulegaver

Julefabrikken har et stort udvalg af firmajulegaver. Her finder du både chokolade, vin og spiritus. Der er også mange gode ting til hjemmet heriblandt sengesæt.

Du finder helt sikkert noget for enhver smag her. Du kan faktisk også købe et gavekort, som kan bruges på en online portal med produkter fra mange kendte brands. 

Opdag et stort udvalg af stort udvalg af firmajulegaver hos Julefabrikken – og få årets firmajulegave på plads allerede nu!