Press "Enter" to skip to content

Hviid Advokater hjælper dig gennem bolighandlen

Måske er du ung og har for første gang økonomien til at investere i fast ejendom. Måske er du ældre og har fundet det hus, som du ønsker at blive gammel i. Uanset hvad din situation er, så er et boligkøb en stor omgang, som kræver et godt samarbejde med en erfaren boligadvokat. Hos Hviid Advokater finder du den støtte og vejledning der skal til for at sikre dig en fornuftig handel, uden ubehagelige overraskelser.

At investere i fast ejendom

Det er altid en stor beslutning, når teltpælene skal rykkes op og du skal flytte ind i et nyt hjem. Hvor det for lejere kan klares uden boligadvokat, da lejekontrakter er nemme at klare på egen hånd, vil det kræve langt mere planlægning, når det kommer til at investere i fast ejendom. Her er der flere faktorer, der skal gå op, og mange vigtige dokumenter at holde styr på. Derfor vil det være en god idé at alliere dig med en autoriseret boligadvokat, som kan have overblikket gennem hele handlen.

Vejledning fra erfarne boligadvokater

En ejendomsmæglers opgave er at tage sig 100% af sælgerens interesser. Derfor er det vigtigt med en kyndig fagperson på din side, som kan sørge for, at du ikke ender med at indgå en dårlig handel. En boligadvokat fra Hviid Advokater er en uafhængig partner, som udelukkende varetager dine interesser. Vores team af veluddannede og erfarne sagsbehandlere og boligadvokater sidder klar til at guide dig til en ansvarlig handel, så du kan flytte gnidningsfrit ind i din nye drømmebolig.

Her kan du møde én af vores boligadvokater og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig: https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs

Sådan forløber en bolighandel

Når du køber fast ejendom, foregår handlen gennem to faser. Den første fase handler om aftalen mellem sælgeren og dig. Her fastsættes prisen, overtagelsesdatoen aftales og der tegnes ejerskifteforsikring. Herefter går anden fase i gang, hvor handlen skal berigtiges dvs. købesummen skal overføres, din adkomst til lejligheden skal tinglyses, der skal udarbejdes refusionsopgørelse mm. Det er i denne anden fase, at en boligadvokat fra Hviid Advokater kan gøre en forskel.

Vi gennemgår alle ejendomsmæglerens dokumenter og indhenter de oplysninger, der måtte mangle. Gennem telefonmøder rådgiver vi dig løbende om tilstandsrapport, ejerskifteforsikring og din generelle juridiske stilling i handlen. Vi sørger kort og godt for, at der ingen mellemværender er mellem dig og sælger efter aftalen er underskrevet.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på boligadvokater.info.