Press "Enter" to skip to content

Hvor meget håndsprit skal du bruge fra den dispenser?

I dette eksempel har vi at gøre med sådan en dispenser, man selv skal trykke på for at få sprit ud, selvom man også lidt kan bruge det eksempel, hvor en dispenser er aktiveret ved, at man sætter hånden under den, så den leverer en afmålt mængde håndsprit til dig.

For man skulle jo mene, at sådan en dispenser er lavet efter, at den præcist giver den mængde håndsprit, som man har brug for hver gang, og det gør den da givetvis også – men så kan man jo bare aktivere den igen, hvis man vil have mere.

Som det første skal man bare lidt mere end bare en lille klat fra den dispenser til håndsprit, for hvis du får så lidt ud, at det dårligt kan dække en halv hånd, så er det jo nyttesløst overhovedet at anvende den mængde.

Brug tilpas med håndsprit fra dispenseren

Der er så også de mennesker, der er helt bakterieforskrækkede, at de søber deres hænder ind med håndsprit, når de kan, så de næsten tømmer bøtten.

Det skal man ikke gøre, for der skal være til andre, hvis den dispenser står et sted, hvor der skal være flere mennesker, der skal bruge den.

Og så tørrer ens hænder også ud, hvis man bruger for meget af det, så man skal bruge en anden creme til at veje det op, for hænderne vil narre dig til at tro, at du skal bruge mere og mere sprit hver gang.

Desuden kommer du nok også til at lugte for meget af sprit, og det er heller ikke heldigt.

Er du sådan en type, så bør du tage dit eget håndsprit med, hvis det er så nødvendigt for dig at bruge så meget.

Man skal også passe på med at pjaske for meget ud i hænderne, hvis man skal hilse på folk eller røre ved varer, så man fedter alting ind.