Press "Enter" to skip to content

Hvornår er man sikker på prisen for en gulvafsliber i Albertslund?

“Hvad koster det at få slebet et gulv ned?”

Det hører man tit blive spurgt, men det er faktisk ikke til direkte at give et entydigt svar, og det drejer sig netop om, at gulve er individuelle, så det er ikke til at prissætte dem på baggrund af nogle beskrivelser af gulvet.

Som kunde ejer man måske ikke kompetencer til at beskrive gulvet med de termer, som en gulvafsliber ville skulle bruge til at kunne sige noget om, hvad det egentlig vil komme til at koste kunden at få lavet gulvafslibning i for eksempel Albertslund.

Nogle firmaer sætter en pris per kvadratmeter eller ud fra træets type eller nogenlunde ud fra den beskrivelse, man får forelagt.

Umiddelbart kan det lyde som det korrekt at gøre, for det er man jo vant til mange andre steder, når der foregår en handel, og man vil vide, hvad man skal give for den givne vare.

Så sjusser man sig ikke frem til prisen eller kommer med ekstra tillæg efter købet uden årsag.

Forskellen er her, at den vare, man bestiller, er en serviceydelse, som skal udføres på forskellige komponenter, der i dette tilfælde er gulve.

Derfor vil det altid være bedst for kunden, hvis der ikke bliver fastsat en kvadratmeterpris ud fra en beskrivelse eller liste, som man måske kan se på en hjemmeside.

Man vil jo helst betale for at få lavet den bedste gulvafslibning, end at man er nødt til at indstille arbejdet, når der ikke er blevet betalt for mere.

Men selvfølgelig skal du jo ikke stå i vildrede og ikke vide, hvad du skal betale for den ydelse, når de første er begyndt med at slibe dit gulv ned.

Så et godt gulvafslibningsfirma vil kunne fastsætte en pris, når de har bedømt dit gulvs tilstand i Albertslund, og så er det også den pris, du kan regne med.