Press "Enter" to skip to content

Romaskine test: Her er de bedste

Vil du gerne have en romaskine, så du kan komme i gang med at ro derhjemme, er du helt sikkert interesseret i at finde den bedst mulige. Men hvilken er nu lige det? Der har du brug for en romaskine test for at finde ud af det.

Et af de steder, hvor du kan blive meget klogere, er fitfact.dk. De har skrevet en stor guide til, hvilken romaskine du skal vælge. Valget kommer selvfølgelig an på, hvad du forventer af display og modstand, og hvor meget du er villig til at betale. For at få alle detaljerne med er det en god ide, at du selv læser guiden, men vi kommer med nogle high lights her. 

Bedst til hjemmebrug 

Fitfact.dk har kåret Apollo hybrid romaskinen til at være den bedste til hjemmebrug. Maskinen har et flot design, er skabt i naturmaterialer og giver en meget realistisk fornemmelse, når du ror på den. Den har dog kun et begrænset display, hvilket betyder, at der ikke er helt så mange træningsprogrammer som på en romaskine med et mere omfattende display. 

Bedst til prisen 

Fitfact.dk har kåret Masterfit TP900 til at være den bedste romaskine til prisen. Det skyldes, at den har en professionel byggekvalitet og kan bruges til professionel træning. Hvis du er seriøs i forhold til at få roet meget, er det altså oplagt for dig at overveje den. Den er en kopi af den populære Concept2 romaskine. 

Mest solgte 

Selvom fitfact.dk har kåret Masterfit TP900 til at være bedst til prisen, er det dog Abilica Winrower, der er den mest solgte. Det skyldes nok primært forskellen i prisen. Masterfit TP900 koster 6999 kroner, mens Abilica Winrower kun koster 3995 kroner. Selvom den er billig, giver den dog stadig rigtig meget værdi for pengene og er en maskine, der sikrer dig mange timers sjov og effektiv træning.