Press "Enter" to skip to content

Sådan får du det bedste udsyn på sin iPhone 11 skærm

advertorial

Vi forestiller os, at sådan en iPhone 11 har en skærm, der er så moderne og toptunet, at den kan fungere optimalt i alle sammenhænge og ellers automatisk indstiller sig til de forhold, som man skal bruge den under.

Det kan man indstille den til, men det er ikke altid, at hvad telefonen og dens skærm er programmeret til, lever op til den sande virkelighed, som den trods alt ikke kan registrere andet end, hvad den er indstillet til.

Så den kan fra fabrikken have de bedste intentioner om at bistå dig i alle de sammenhænge, du skal kunne kigge på denne skærm bedst muligt, men det stemmer ikke altid overens med virkeligheden.

Man kan købe reservedele med videre til den, men om man er ferm og fiks til at ændre på den, eller man skal have en hjælper til at gøre det for en, så er det ikke altid nok til at gøre den optimal for en: https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-11-tilbehor-og-reservedele/iphone-11-skaerm.html

image

Du kan selv gøre noget for din iPhone 11 skærm

Det er her, at man selv er nødt til at fifle med indstillingerne for at få den til at passe til en, for fabrikken ved jo ikke, hvem denne telefon og skærmen skal fungere sammen med.

Det er dog ikke altid, at det er nok at gøre noget ved indstillingerne, selvom man retter dem meget præcist til og måske gør noget automatisk til at ændre sig – eller ikke.

Andre gange må man bare tage gammeldags remedier i brug for at tilpasse den: Det kan ganske enkelt være sådan noget med at gøre den ren.

Nogle gange kan det også være sådan noget simpelt, som at lyset er for skarpt, eller man holder den for tæt eller for langt væk fra ens hoved til at kunne se noget.

Og endelig har det måske noget at gøre med, at man bør tage ens briller på for at se skærmen bedst muligt.