Press "Enter" to skip to content

Shungit har mange helbredende egenskaber

Stenen shungit i sig selv ser ikke ud af meget. Faktisk ligner den mest et stykke kul. Det kan derfor være nemt at tage fejl, hvis du ikke er stødt på stenen før. Stenen besidder dog nogle helt andre egenskaber end et stykke kul. Hvis du er på jagt efter en sten, der kan hjælpe dig på en række forskellige områder, er en shungit derfor et rigtig godt bud på en sten for dig. 

Helt overordnet siger man, at shungit kan være med til at forandre alt negativt til noget positivt. Den siges at kunne absorbere alt det, der er dårligt for dig. Derfor er det altså en meget betydningsfuld sten.

Noget af det, som shungit konkret kan gå ind og gøre, er, at den kan hjælpe med at dæmpe påvirkningen fra elektronik. Vi omgiver os i dag alle med store mængder af elektronik, men vi ved meget lidt om, hvordan det påvirker os. Hvis du har en shungit, kan den for eksempel fjerne elektronisk smog fra dit hjem. 

Der findes selvfølgelig flere forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe en shungit sten. Et af de steder, hvor du generelt finder et stort udvalg af krystaller, er hos krystalaesken.dk. De har mange forskellige typer at vælge imellem. Hvis du gerne vil have flere sten, kan du derfor også finde dem hos dem. 

Hos krystalaesken.dk kan du finde shungit stykker i forskellige størrelser. Det kan være et mindre stykke, du kan have i din lomme, et stykke, der er boret hul i, så du kan gå med det om halsen, eller et stort stykke, som du for eksempel kan have liggende som pynt i en vindueskarm eller på en hylde. Dermed kan du bruge shungit der, hvor det passer dig bedst. Det kan for eksempel være, at der er et rum, hvor du særligt gerne vil have shungit stenens egenskaber til at virke. Læs mere her