Press "Enter" to skip to content

Tips til at vælge det rette trægulv

Hvis du er på jagt efter et nyt gulv til din bolig, kan du måske finde et bedre svar efter at have læst denne artikel. I denne artikel har vi fokus på at hjælpe dig med at finde det rette trægulv til dit behov og budget. Trægulve er populære i Danmark, hvorfor du også finder det hos over 80 % af husstandene i Danmark. Det populære valg har også skabt en stor udvikling på markedet af trægulve. Du kan derfor få trægulve som træbrædder eller klik som vi kommer nærmere ind på længere nede i artiklen. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger et trægulv?

Det kan for mange være en stor og svær beslutning, når man skal vælge det rigtige trægulve til sin bolig. Der er i dag mange forskellige løsninger på markedet. Derudover er der også kommet flere træsorter at vælge imellem, så du præcis kan få det du søger efter. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvad du er på jagt efter. Her taler vi både om budget til at få lagt gulv, men også hvilken stil du er til. Der er både lyse og mørke træsorter at vælge imellem.

Du skal derudover overveje om du ønsker de charmerende træbrædder eller det praktiske klikgulv. Fordelen ved at vælge rigtige træbrædder er, at du får den ægte vare og en løsning der kan holde i mange år. Når der kommer mærker og ridser i trægulvets overflade, kan du med en gulvafslibning få dem til at se ud som nye igen. 

Fordelen ved et klikgulv er, at du let kan udskifte de områder af trægulvet der er beskadiget eller helt slidt ned. Det er en prisbillig løsning, hvorfor du kan komme langt for et mindre budget til et nyt gulv. 

Hvilket trægulv skal du vælge?

Bliv klogere på, hvilket trægulv du skal vælge her.